SOSYAL VE KÜLTÜREL BAŞARILARIMIZ

Okulumuz 5,6,7 ve 8. sınıf  öğrencileri İngilizce zümresinin düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasında ter dökmüş ve özverili ve saygılı bir şekilde yarışmışlardır.Tatlı bir rekabetin yaşandığı bu etkinlikte 5. sınıfların birincisi 5-B, 6. sınıfların birincisi 6-AYD ve 6-C, 7. sınıfların birincisi 7-C , 8. sınıfların birincisi ise 8-D olmuştur. Sınıfını en güzel şekilde temsil etmeye gayret etmiş, emek sarfetmis tüm öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor, bu etkinliğin yaklaşan sınavlara iyi bir moral olmasını diliyoruz.

İlçemiz İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenecek olan "Ezgi ve Marş Seslendirme Yarışması" için okulumuzda ön eleme gerçekleştirdik.

Yarışma sonucunda 7-C sınıfından Elif Zeynep Haskul isimli öğrencimiz okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimize başarılar dileriz.

Ortaokullar Arası Resim ve Karikatür Yarışmaları Düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ve  ortaokulların katıldığı karikatür yarışması, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi Fuaye Alanı´nda gerçekleşti.

15 okulun katıldığı "Ulaşım(Toplu Taşıma) Maceraları Konulu Karikatür Yarışması" sonucunda öğrencimiz Esmanur Kaymaz üçüncü oldu.

Öğrencimize ödülünü Okul Müdürümüz Muhammed Zeki Kadıoğlu bugün yaptığımız törende vererek kendisini başarısından dolayı tebrik etti.

72.Verem ve Propaganda Haftası kapsamında düzenlenen şiir ve komposizyon yarışmasında şiir kategorisinde 2.olan öğrencimize ödülünü Sn.Kaymakamimiz İlhan Ünsal taktim etmiştir.Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Pendik Belediyesi ve okulumuz işbirliği ile düzenlenen Web Tasarım Kursu tamamlanmıştır. Kursa katılan öğrencilerimizi tebrik eder, kursa destek veren Pendik Belediyesi ve okulumuz idaresine teşekkür ederiz.