FİRST COLONY DESİGN ON MARS PROJESİ

Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyesi sayın Prof. Dr. Lokman Kuzu, First Colony Design on Mars eTwinning projesi kapsaminda öğrencilerimizle bir araya geldi.

Türkiye Uzay Ajansı Yönetim Kurulu üyesi sayın Prof. Dr. Lokman Kuzu, First Colony Design on Mars eTwinning projesi kapsaminda öğrencilerimizle bir araya geldi, uzay ve Türkiye'nin uzay çalışmaları hakkında değerli bilgilendirmelerde bulunduktan sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Kendisine bizlere vakit ayırdığı için çok teşekkür ediyoruz.

14-02-202114-02-202114-02-2021

Proje Logomuzu Hep Birlikte Seçtik.

E-Twinning projemiz First Colony Design on Mars logo yarışması kapsamında dün düzenlenmiş olan anket sonuçlandı, okulumuzu temsilen gönderilen logo en çok oyu alarak proje logosu seçilmiştir. Emeği geçen öğrencimizi tebrik ederiz. Proje çalışmalarımıza https://twinspace.etwinning.net/132507/home linkinden ulaşabilirsiniz.

11-01-202111-01-2021

First Colony Design on Mars Projesiyle e-Twinning Ailesinde Biz de Varız!

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Makbule DERVİŞOĞULLARI ve projeden sorumlu öğrencilerimizin çıkmış olduğu bu eTwinning serüveninde Arnavutluk, İtalya, Macaristan, Polonya, Romanya ve Türkiye'den öğrenci ve öğretmenlerle çalışmalarımızı iş birliği içinde yürütmek, öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini geliştirmek, farklı kültürleri tanımalarını sağlamak, bilime olan meraklarını arttırmak, hayal güçlerinin sınırlarını zorlamak ve hızla dijitalleşen dünyamızda pek çok web-2 aracını kullanabilir olmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz.

Proje kapsamında proje ortakları ile ilk webinarımızı gerçekleştirdik bile. Ayrıca projeden sorumlu öğrencilerimizle gerçekleştirmiş olduğumuz webinarda Twinspace platformunun nasıl kullanılacağına dair bilgilendirmelerde bulunduk. Öğrencilerimiz proje için hazırlıklarına başladı. Proje ekibine kolaylıklar diliyoruz.

17-12-202017-12-202017-12-2020

Yayın: 17.12.2020 - Güncelleme: 11.04.2024 22:09 - Görüntülenme: 961