EĞİTSEL BAŞARILARIMIZ

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersinde işlenen programlama ünitesinde öğrencilerimizin kodlama becerilerini geliştirmek, kodlamanın önemini kavratmak amacıyla tüm 5.sınıflar ile kodlama etkinliği düzenlendi. Tüm 5.sınıflar ile KODLA BÜYÜ yarışması yapıldı. En fazla bölümü en çok yıldızla tamamlayan ilk 15 öğrenciye ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz Matematik öğretmeni Merve Yazoğlu Yılmaz'ın dönem boyunca uygulamış olduğu ''Askıda Soru'' etkinliğine öğrencilerimizin ilgisi oldukça fazla oldu. Gerçekleşen etkinliğimiz sonunda en çok soru bilenler için bugün ödül günü oldu. Öğrencilerimize öğlen molasında yemek ikramı yapıldı ve akabinde başarı belgeleri okul müdürümüz Muhammed Zeki KADIOĞLU tarafından verildi.