MESLEKİ BAŞARILARIMIZ

İstanbul Anadolu Yakası'nda 112 İmam Hatip Ortaokulunda  gerçekleştirilen "Kur'an-ı Anlamaya Doğru Nebe-Nas Bilgi Yarışması"nda  üstün başarı gösteren 5 öğrencimize ödülleri, Kadıköy Anadolu  İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törende takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmada rehberlik eden öğretmenimiz Fatmana Peker'e teşekkür ederiz.

Yarışmada ödül alan öğrencilerimiz ve dereceleri:

7-B Edibe Silan 2.

7-B Büşra Doğanşafak 3.

5-C Sümeyye Yazar 5.

6-D Senanur Polat 7.

7-E Şevval Ayşe Mülayim 15.

Din Öğretimi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Genç Nida Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması” bölge finali Tuzla Muzafferda- Güzide Palur İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde gerçekleşti. Okulumuzu temsilen yarışmaya katılan öğrencimiz Asya Sena Kurt, Bölge İkincisi olarak bizleri gururlandırmıştır.Üstün başarısından dolayı öğrencimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

in öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nda okulumuzu temsil edecek öğrencinin belirlenmesi amacıyla Okulumuz konferans salonunda 19 öğrencinin katılımıyla yarışma gerçekleştirildi. Meslek dersleri öğretmenlerinden oluşan jüri tarafından okuyuşları değerlendirilen öğrencilerden 6-D sınıfından Asya Sena Kurt yarışmada birinci olarak Okulumuzu temsil etmeye hak kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

PİHMED (Pendik İmam Hatip Okulları Mezunlar Derneği ) sponsorluğunda, Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunun koordinatörlüğünde 4. Ezbere Hadis okuma Yarışması´nın finali Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Yarışma neticesinde öğrencilerimizden

Sümeyye Hatun Bayram 8.sınıflarda ilçe      ikincisi,

İclal Altaş 7. sınıflarda ilçe birincisi,

Berranur Altaş 5. sınıflarda ilçe birincisi olmuştur.Öğrencilerimizi

çalıştıran öğretmenlerimize ve onları yetiştiren ailelerine teşekkür eder öğrencilerimizi tebrik ederiz.