İSTANBUL / PENDİK - PENDİK MERKEZ İMAM HATİP ORTAOKULU

PENDİK MERKEZ İMAM HATİP ORTAOKULU

SAPANBAĞLARI MAHALLAESİ ADİL SOKAK NUMARA 12 C BLOK PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
İçinde yaşadığımız zamanla birlikte geleceği de planlayan, öğretimin birlikte eğitimin de adından söz ettiren, milli ve manevi değerleri hayatının gayesi haline getirmiştemsilciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Eğitim kurumumuzun misyonu;Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda milletimize ait milli, manevi ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğin Türkiye´sinde söz sahibi olacak temsilciler yetiştirmek.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tam gün
09:00-15:05 (Cuma günü Çıkış 16:00)
İngilizce-Arapça
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Pendik Kadıköy minübüs yoluna 20 metre uzaklıkta, tren hattına paralel, sahil yoluna 50 metre uzaklıkta yer almaktadır. Ulaşım Pendik lisesi durağından geçen tüm toplu taşıma araçları, 15 dk uzaklıktaki Pendik Deniz otobüsleri ile deniz yolu ile ve halen yenileme çalışmaları süren banliyö hattı ile demiryolu ile sağlanabilmektedir.
Okulumuza öğrenci servisi vardır.
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Pendik İlçe Merkezinde Sapanbağları Mahallesinde Bulunan Okulumuz İlçe Kaymakamlığına 4 Km. İstanbul Valiliğine ise 37 Km. uzaklıktadır.Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi´nin arkasında Pendik Uluslararası Kız İmam Hatip Lisesinin yanındadır.